Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (30) o svém vztahu s porotcem soutěže MasterChef Přemkem Forejtem nechce v žádném případě mluvit. Soukromí si střeží jako ostříž.

„Chci mluvit jen o své práci a o věcech, do kterých si myslím, že někomu může něco být. Pokaždé, když jsem mluvila o něčem ze svého soukromí, vše se překroutilo. Naprosto vše. A já už to nechci, nechte můj soukromý život, svět, prosím. O nic jiného jsem neprosila,“ nechala se nedávno slyšet Burešová.

Samotný Přemek Forejt vztah s Burešovou nepopřel a ani ho netají. Důvodem, proč o randění s Burešovou nemluví ale není to, že by snad byl zadaný s někým jiným.

Přemek Forejt a jeho vystoupení v Tváři

„Jen bych rád objasnil jednu věc, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl,“ vzkázal. „To, co je mezi mnou a Evičkou, je posvátné a budu moc rád, když nás necháte být a budete to respektovat, děkuji a hodně štěstí všem,“ nechal se slyšet Forejt.

Burešová a Forejt se poznali během natáčení soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde známý porotce zabodoval jako Justin Timberlake. Burešová předtím chodila s tanečníkem Matyášem Adamcem. Vztah se jí ale po roce rozpadl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám