Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra britské vévodkyně Catherine (42) Pippa (40) se dostala do povědomí veřejnosti po své účasti na dubnové královské svatbě. Právě v ten den se ubrala pozornost na ni a její decentní bílé splývavé šaty, které zdůraznily její bezchybné pozadí. Z Pippy se přes noc stala celebrita a dnes je vnímána jako nejžádanější svobodná žena Velké Británie. Není divu, že u jejího domu každé ráno postávají paparazzi a sledují, zda jejich objekt zájmu nevyrazí do práce. A ve čtvrtek se jim čekání vyplatilo, Pippa totiž po dlouhé době předvedla svůj výstavní zadeček, a to rovnou v obepnutých legínách.

Krásná Pippa upřednostňuje sukně a šaty nad kolena, ale tentokrát si vyšla v poněkud ležérnějším outfitu, než jsme u ní zvyklí. Krátká černá kožená bundička s rukavicemi, k tomu béžový top, černé legíny a kozačky velbloudí barvy byly přesně to pravé. Rockerský styl pak kromě bundičky podpořila i prostorná černá kabela s druky a sluneční brýle.

Pippa před více než měsícem ukončila svůj několikaletý vztah s bankéřem Alexem Loudonem (31) a od té doby se již několikrát objevila po boku neznámých mužů, kteří jí dělali doprovod na nejrůznější akce. Minulý týden si však zašla na romantickou večeři i se svým expřítelem JJ Jardinem-Patersonem (29), ale o znovuobnovení jejich vztahu se zatím neví. Jedno je jisté, u Pippy mají šanci mladí inteligentní muži z dobrých poměrů a podle zdroje z jejího okolí především sportovní typy s vypracovaným tělem.

Reklama

Další články

Načítám