Hlavní obsah
Článek

Známý kuchař Radek Kašpárek se potýká s nepříjemnými zdravotními problémy, a dokonce musel být hospitalizovaný.

Diagnózou porotce pořadu MasterChef naštěstí není nemoc covid-19, ale trápily ho bolesti zad. Kuchař a podnikatel měl velmi silné bolesti páteře, a dokonce přestal mít cit v konečcích prstů. Když vařil pro zdravotníky v motolské nemocnici, nechal se při té příležitost vyšetřit a lékaři si ho na oddělení už nechali. Hned druhý den po vyšetření musel na sál.

Majitel restaurace Field, která se jako jedna z mála v Česku pyšní michelinskou hvězdou, podstoupil operaci vyhřezlé plotýnky v oblasti beder. Právě kvůli tomu nemohl hýbat prsty na pravé noze. „Přestala mi fungovat pravá noha, která se mi bezdůvodně podlamovala a necítil jsem u ní prsty. Kvůli tomu jsem šel na vyšetření, po kterém se lékaři rozhodli pro neodkladnou operaci," řekl webovému portálu Život v Česku Kašpářek.

Dvouhodinová operace se povedla. „Nejhorší je za námi,“ komentovala snímek Radka Kašpárka po operaci na Instagramu jeho manželka Andrea.

Hvězda kuchařské televizní show tak nejspíš doplatila na svou dobrosrdečnost. Jak jsme již uvedli, po omezení provozu restaurace vařil Kašpárek pro zdravotníky, pro které i sháněl suroviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám