Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem čtyřikrát trávila Karolina Gudasová Neuvirthová (31) Vánoce se svým partnerem Michalem Neuvirthem v Americe. Profesionální hokejista zde měl totiž stálé angažmá. S výjimkou Halloweenu zpěvačce anglosaské obyčeje ale k srdci příliš nepřirostly.

„Jsou mi bližší české Vánoce. Američané ty svátky až příliš prožívají. Jejich Santa Claus je prostě všude, mají přizdobené domy, darují si spoustu dárků. U nás doma preferujeme, aby děti dostaly dva, tři dárky,“ řekla Super.cz zpěvačka na natáčení svého nového vánočního klipu pro svůj projekt Karol a Kvído. To probíhalo v prostorách vyhlášené kavárny, kde bylo již napečené vánoční cukroví a jiné dobroty.

Právě jídlo je pro Karolinu o svátcích důležité, nedrží se striktně českých tradic, ale je dost kosmopolitní. „Tím, že jsem vyrůstala ve Švédsku, tak jsem si osvojila salát z avokáda a kaviáru. Jinak to máme ale takové poslepované. Nemůže ale chybět kapr, řízek a bramborový salát,“ vysvětluje držitelka Thálie.

Tradice, zvyky a obyčeje preferuje ale Karolína výhradně české. O to víc ji mrzí, že se kvůli koronavirové pandemii bude muset vzdát některých činností. „Mrzí mě, že letos nepůjdeme na žádný vánoční koncert, ani třeba s dětmi do divadla na Louskáčka,“ krčí rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám