Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Aniston (55) léta vyznává a propaguje zdravý životní styl a je vidět, že se jí vyplácí. Herečka se stala hlavní kreativní ředitelkou značky doplňků stravy Vital Proteins a září i v jejich nové kampani. Na fotkách se objevila v legínách a sportovní podprsence a vypadá naprosto dokonale.

Jennifer se nijak netají svým receptem na dokonalou pleť. Prozradila, jak se udržuje ve formě a co vězí za jejím mladistvým vzhledem. Léta je také věrná výživovým doplňkům s kolagenem.

„Nedokážu popsat, jak důležitý je kolagen pro naše tělo. Naše síla vychází zevnitř, takže sázím na zdravou, vyváženou stravu a vhodné doplňky,“ sdělila časopisu People.

Hereččina strava sestává hlavně z proteinu a zdravých tuků, na jídelníčku má pravidelně lososa, avokádo, kokosový nebo rybí tuk. Občas ale ráda zhřeší a pochutná si například na těstovinách.

Dlouholetá péče o tělo zevnitř i zvenčí se Aniston vyplatila. Ačkoliv loni překročila padesátku, vypadá naprosto skvěle. A vzhled jí chválí nejen fanoušci, ale i kolegyně z oboru.

„Vezmi si mě,“ komentovala herečka Olivia Wilde instagramový příspěvek Jennifer. „Jak to děláš, že jsi tak krásná,“ dožadoval se odpovědi další fanoušek. „Jsi dokonalá,“ přidal se jiný a obdobné komentáře nebraly konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám