Hlavní obsah
Článek

Tereza Bebarová je roky šťastná po boku scenáristy Ivana Kotmela, se kterým vychovává dvě dcery Klaudii (8) a Sofii (22 měsíců). Pár se zdá být idylický, proto nyní herečka šokovala fanoušky fotkou neznámého muže a popiskem: „V mém životě se objevil nový muž! Uklízí, umeje si po sobě nádobí, je hodný k dětem.“

Fanoušci začali ihned spekulovat, zda se jedná o opraváře, instalatéra, nebo případně o novou lásku. Někteří začali pořádkumilovného sympaťáka Tereze přát. „Držet, nepouštět,“ napsala pod snímek fanynka. „Tak to je kauf!“ přidala se další. Aby nedošlo k mýlce, uvedla později herečka vše na pravou míru.

„Holky a kluci, dosáhla jsem vrcholu rovnoprávnosti! Mám chůváka! Jmenuje se Martin,“ vysvětlila bývalá hvězda seriálu Ulice. Protože ji v poslední době zaměstnává moderování vlastního lifestylového pořadu Čas na TeBe, přišla jí pomoc v domácnosti vhod, stejně jako jejímu novému brigádníkovi.

„Díky covidu přišel o práci. Tak jsme mu ze srandy nabídli, jestli nám nechce občas kromě focení našeho pečení hlídat děti, protože kvůli natáčení našeho pořadu máme doma spoustu práce,“ objasnila herečka a moderátorka.

Novou mužskou posilu v rodině si nemůže vynachválit ona, dcerky a překvapivě také partner Ivan. „Na této fotce právě vyměňuje baterky v Sofinčině oblíbeném mluvícím pejskovi, k její velké spokojenosti. Starší dceři pomáhá s učením, Ivan má s kým probírat mužská témata, takže idyla! Akorát nepřebaluje... Zatím...,“ zavtipkovala Tereza na závěr.

Reklama

Další články

Načítám