Hlavní obsah
Článek

Vánoce už klepou na dveře čím dál intenzivněji, a i když jsou obecně opěvované svátky klidu, míru a štědrosti, tak nás občas více než podarování ostatních trápí dárky pro nás samotné. Přiznejme si to. Pokud rádi cestujete a máte slabost pro techniku, tak se někdy prostě hodí sem tam utrousit u své drahé polovičky seznam svých přání, abyste nedostali tak jako minulý rok balení dvaceti ponožek do pohorek. Jenže, jak si ve světě techniky vybrat? Prozkoumali jsme za vás pár žhavých novinek a sestavili pro vás výběr několika tipů, které by nám samotným pod stromečkem rozhodně udělaly radost.

4. DJI Osmo Action: akční kamera do každého počasí

Více

Komerční sdělení

Outdoorová kamerka, co vydrží všechny nepřízně počasí? DJI Osmo action je právě takovou hračičkou. Je voděodolná, vydrží do mínus deseti a ovládání je díky voice control elegantní. A už jsme říkali, že má navíc displej na každé straně? Vaše selfíčka pak budou už jenom hračka.

3. DJI Pocket 2: kamera se stabilizátorem, se kterým natočíte vše

Více

Komerční sdělení

Do našeho úzkého výběru se dostala i nejnovější kamerka od DJI, která byla uvedena na trh teprve v říjnu. Voděodolnost je u této novinky samozřejmost, ale hlavní výhodou u ní je, že se vejde do kapsy a je tak vždy okamžitě k dispozici. Unikátní je i tím, že díky Active Track 3.0 umí sledovat objekt nebo osobu v pohybu. Tuto vlastnost oceníte nejen při jízdě na kole, ale i při natáčení vašich pobíhajících ratolestí nebo psů. Navíc díky svému stabilizátoru byste mohli klidně své pobíhající psy natáčet i při skákání na trampolíně na korbě jedoucího kamionu.

2. DJI OM 4: stabilizátor pro mobilní telefony, se kterým budete jak filmaři z Hollywoodu

Více

Komerční sdělení

Chcete stabilizovaný obraz a do samostatné kamerky se vám investovat nechce? Řešením může být jeden z našich dalších tipů. Nový stabilizátor DJI OM 4 se dá pohodlně připevnit pomocí magnetu na všechny mobilní telefony. Toto vylepšení se dá vždy pohodlně složit do kapsy, aby bylo vždy při ruce. Díky inteligentním funkcím jako DynamicZoom nebo ActiveTrack 3.0 můžete vytvářet z vašich domácích videí filmové trháky, které byste mohli nenápadně propašovat do některé z kategorií filmových cen Český lev.

1. DJI Mini 2: nejlepší dron pro začínající piloty

Více

Komerční sdělení

Pomyslný titul „absolutní hit Vánoc a žhavá novinka v jednom“ u nás nicméně vyhrál dron DJI Mini 2, který nás fascinoval už samotným faktem, že není větší než mobilní telefon a váží pouhých 249 g. U této novinky ale platí více než kde jinde, že byste se neměli nechat zmást velikostí. DJI Mini 2 může letět až do vzdálenosti 10 km, má 4K kameru, skvělou odolnost proti větru a je považován za nejlepší dron pro začínající piloty. Sehnat se dá v singl verzi nebo jako Fly More combo, kdy při koupi dostanete navíc 3 baterie, brašnu, vrtulky a další příslušenství.

BONUS: Mavic Air 2: pokud to s létáním myslíte opravdu vážně

Více

Komerční sdělení

Na závěr jsme si pro vás schovali malý bonus pro technické nadšence, kteří to s létáním s drony myslí doopravdy vážně. Mavic Air 2 je hračkou pro opravdu náročné milovníky dronů, na rozdíl od DJI Mini 2 má senzory bránící nárazu do stran a inteligentní funkce jako například automatické sledování objektů. V praxi jsou využitelné tak, že pokud pojedete autem nebo na lyžích, bude vás dron bude sledovat beze vašeho strachu, že by narazil do stromu, ptáka nebo sloupu. Jeho baterie vydrží ještě déle a fotografie z něj si užijete v ještě vyšší kvalitě než u Mini 2.

Další články

Načítám