Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že ženy dělají velké vlasové změny, když zažívají bouře ve svém životě. A Demi Lovato (31) jich letos zažila už dost.

Začátkem roku se zpěvačka bláznivě zamilovala a za tři měsíce byla s novým přítelem dokonce zasnoubená. Mluvila o lásce svého života a vzájemně si na sociálních sítích s Maxem Ehrichem stále vyznávali lásku. Ta ovšem velmi záhy skončila a Demi dala svému snoubenci kopačky. Ten to špatně nesl a rozchod ještě do médií komentoval i v době, kdy už zpěvačka o celém vztahu mlčela.

Nyní nejspíš přišla další fáze porozchodové léčby, a tou byla změna účesu. A že to je razantní změna. Lovato byla většinu své kariéry tmavovláskou s dlouhými kadeřemi, ale ty nyní ostříhala a pořídila si podobný účes jako před lety Miley Cyrus (31) nebo nedávno i Charlize Theron.

Půlku vlasů si nechala vyholit:

Krátký pixie účes předvedla na svém instagramovém profilu a dočkala se většinou samých pochvalných komentářů. „Ano, zlato, ano,“ napsala jí k fotkám modelka Ruby Rose, která nosí podobný účes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám