Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co si přát pod stromeček od manžela či přítele? A čím podarovat maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si (nejen) naše slavné ženy přejí. Inspirujte se u nich. Letos pod stromečkem už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu!

Slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase, a naopak přidávají na poprsí. Každá žena už někdy přemýšlela, že by na sobě něco vylepšila. Jen pouhá 2 % českých žen je spokojena se svým vzhledem a více než třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny.

Nejčastěji jsou ženy nespokojeny s břichem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. Není divu, že nejedna žena chce pod stromečkem rozbalit poukaz na estetický zákrok.

„Nejčastěji jej pořizují muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, častěji si však žena o tento dárek řekne sama a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzuje MUDr. Molitor z Kliniky YES VISAGE. A nejen partneři, často i děti svým rodičům nebo přátelům.

Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.

Alice Bendová na Klinice YES VISAGE
Kamila Nývltová na Klinice YES VISAGE

Kdo slavný si nadělil liposukci, prsa nebo facelift?

Liposukce, z nich pak laserová liposukce SlimLipo, je nejžádanější zákrok, který si nadělují i naše celebrity. Jmenujme například Alici Bendovou nebo Michala Davida. Oblíbená jsou i prsa, uvažuje o nich i Kamila Nývltová. Všechny ženy bez rozdílu slávy pak chtějí mládnout. U oblíbených dermatologů Kliniky YES VISAGE si tak nadělily omlazení pomocí výplně kyselinou hyaluronovou Iva Kubelková či Kateřina Brožová, plazmalifting si zamilovala Simona Krainová. Botox a lifting bez skalpelu pak například Alice Bendová.

Michal David na Klinice YES VISAGE
Iva Kubelková na Klinice YES VISAGE
Simona Krainová na Klinice YES VISAGE

Darovat lze i zdraví

Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky YES VISAGE nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás, či infuze, podporující zdraví a imunitu, připravené na míru. „Toto je letos můj dárek. Dohlédnu na své nejbližší a rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Lucie Bílá na Klinice YES VISAGE

Tip pro vás:

Udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. Z více než 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena, ale i muž. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů.

Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.

Další články

Načítám