Hlavní obsah
Článek

Megan Fox (37) už několikrát dala jasně najevo, že je do rappera Machine Gun Kellyho, s nímž je vídána od června letošního roku, až po uši zblázněná. Hovořila už o splynutí duší, osudové lásce a nyní ještě přidala.

„Milovat ho je jako milovat tsunami nebo lesní požár,“ rozpovídala se poeticky pro magazín Nylon. „Intenzita našeho splynutí je ohromující, až hrozivá, ale tak krásná zároveň, že nemáte jinou možnost než jí podlehnout a s vděkem ji přijmout.“

Herečka také uznala, že má na rappera dobrý vliv, a tak trochu ho zachránila před sebou samým. „Ne že bych se ho snažila kontrolovat, nic takového. Jde spíš o to, že ke mně vzhlíží, a nemá tendence k sebedestrukci. Jsem mu v tomto ohledu užitečná, protože jinak se sám o sebe vůbec nestará,“ popsala.

Herečka je matkou tří chlapců, které má s hercem Brianem Austinem Greenem. Rozchod s hvězdou Beverly Hills 90210, za nějž byla vdaná deset let, ohlásili krátce před tím, než se začala objevovat s Kellym.

Nedávno svému ex vyčetla, že sdílí fotky se syny, zatímco ona ne, a může tak na někoho působit jako špatná matka. Fox se místo fotek s dětmi chlubila spíš snímky se svou novou láskou, za což ji Green na sociálních sítích vytrollil. Od té doby si Fox společné snímky nechává spíš pro sebe. Veřejnými projevy lásky, ale rozhodně nešetří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám