Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevěsta Simona z reality show Svatba na první pohled se divákům hned zalíbila. Sympatická blondýnka, která pracuje jako brand manažerka, působila mile a sympaticky. Svatbu s kurýrem Radkem ale na poslední chvíli zhatila bouřka, a tak si na svá ano museli počkat.

Usměvavá Simona by se divákům zjevně líbila i jako televizní moderátorka. „Slečna vypadá jako Eva Perkausová (30), oba jsou sympaťáci, snad jim to vyjde. Konečně normální lidi,“ okomentovala nový pár z reality show jedna z divaček.

A další dámy jí přizvukovaly. „Já jsem si říkala, koho mi ta holka připomíná,“ přidávaly se. Někomu zase připomínala kombinaci Heleny Zeťové (43) a Evy Perkausové.

Na ocet ale nezůstala ani novácká hvězda. „Úsměv má jak Borhyová,“ měla jasno další divačka.

Sympatická Simona se do projektu přihlásila, protože v něm viděla možnost potkat partnera, který by měl být dle vědy ideální přímo pro ni. „Jelikož jsem již delší dobu sama a na seznamování nemám moc čas, řekla jsem si, že nemám co ztratit,“ řekla ke své účasti. Tak uvidíme, zda jí to s kurýrem Radkem vyjde.

Komu se podle vás podobá nevěsta Simona?
Evě Perkausové
17,4 %
Lucii Borhyové
3,2 %
Heleně Zeťové
2,5 %
Ani jedné
76,9 %
Celkem hlasovalo 43149 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám