Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle zní jako příběh z grotesky. V tomhle žánru se totiž diváci smáli cizímu neštěstí. Když Aleš Brichta (64) sepsal příběh, jak skončil v Nemocnici Na Bulovce, říkali jsme si, že to snad ani není možné. Na černobílém filmu by se to opravdu vyjímalo.

Je známé, že rocker, který loni oslavil šedesátku, trpí mnoha nemocemi, na které musí brát léky. Skoro nevidí, má dnu a ucpané cévy. A právě léků se historka, jak vyzkoušel české zdravotnictví, kterou sepsal pro sociální sítě, týká.

"Když jsem včera doma polykal prášky, tak mi jeden zaskočil, já se zakuckal, začal se dusit a fláknul sebou na zem. Jenže při pádu jsem si o stůl zlomil nos," popsal. "Krve jak z vola, tak Johanka zavolala záchranku, která mě odvezla do Nemocnice Na Bulovce," vzala na sebe starost o zpěváka jako obvykle jeho mladá žena.

"Tam se o mě postarali, vyšetřili mě a Johanka si mě vyzvedla. Chudák nos. Pokolikáté už? Asi ho pořád strkám, kam nemám," zažertoval.

"Chtěl bych tímto poděkovat všem zdravotníkům za jejich péči. Doufám, že je nebudu muset otravovat znovu a prášky budu radši polykat po jednom," slibuje Aleš Brichta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám