Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že je George Clooney (62) velkorysý muž. Léta se traduje, že herec obdaroval některé ze svých přátel, kteří mu pomohli, než se stal slavným, miliónem dolarů (v přepočtu přes 22 miliónů korun), aby se jim odvděčil. To Clooney nyní potvrdil magazínu GQ, jenž ho jmenoval ikonou roku.

Clooney prozradil, že v roce 2013 pozval 14 přátel, které označuje pouze jako “The Boys“, k sobě domů, kde každému věnoval kufřík s penězi. Je známá identita pouze jednoho z nich, a sice Randeho Gerbera, bývalého modela, manžela Cindy Crawford a Clooneyho věrného přítele.

Herec dále uvedl, že se pro krok rozhodl krátce poté, co obdržel šek za film Gravitace. V té době byl svobodný a bezdětný, zrovna potkal svou dnes již manželku Amal. S tou se oženil na den přesně rok po vyplacení kamarádů, 27. září 2014.

„Mám tyhle kluky, kteří mi v průběhu 35 let nějak pomohli. Bez nich bych neměl nic. Jsme si všichni blízcí. Kdyby mě srazil autobus, všichni jsou zahrnuti v závěti. Tak proč bych sakra čekal, až mě přejede autobus?“ uvedl.

„Tehdy jsem si říkal, že se nikdy neožením, nebudu mít děti, ale že mám skvělé přátele a vedu naplněný život. Že je mi dobře. Netušil jsem, jak málo naplněný byl, dokud jsem nepotkal Amal. Pak se všechno změnilo a já si uvědomil, jak prázdný život jsem vedl,“ dodal s tím, že mu až role otce otevřela oči.

„Nikdy jsem nebyl v pozici, kdy by pro mě byl život někoho jiného důležitější než můj. A pak přijdou dva malí drobečci, o které se musíte starat a krmit je,“ zmínil dvojčata Alexandera a Ellu (3), které má s Amal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám