Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Polišenská se stala vdanou paní. Nikoliv ale ve skutečnosti. Do svatebních šatů se korpulentní herečka oblékla v rámci natáčení seriálové svatby ve Slunečné. Jejím vyvoleným byl Martin Sitta.

Díky scenáristům si tak oba vyzkoušeli svatbu nanečisto. I když…Nebylo to úplně poprvé. Pro herečku to rozhodně žádná neznámá nebyla.

„Já nevím, jak Martin, ale já na to mám štěstí. Já už jsem se vdávala mnohokrát jak na divadle, tak i v jiných projektech, takže já už jsem taková ostřílená nevěsta,“ prozradila po natáčení Lucie Polišenská, a ani Martin Sitta se nenechal zahanbit. Ten už je ženich matador.

„Já oproti tobě vedu v civilu 3:0 a v roli čtyřikrát, takže celkem sedmkrát ženatý. Strašný,“ smál se herec.

Seriálová Julča přiznává, že je ve věku, kdy se její kamarádky jen vdávají. „Bylo toho teď docela dost, ale jestli se chcete zeptat na to, zda jsem chytila kytici, tak nikdy. Vždy jsem se tomu vyhnula nebo utekla, protože mně přijde ponižující tam stát a čekat,“ prozradila. Tak snad i bez kytice se té pravé svatby také brzy dočká…

Reklama

Další články

Načítám