Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety zažívala nejhorší okamžiky života, když po fatální nehodě v istanbulské restauraci utrpěla popáleniny na dvou třetinách těla.

Nyní začal Týnuš Třešničkové (28) osud ukazovat opět přívětivou tvář. Blogerka se po nucené pauze vrátila do světa sociálních sítí a díky tomu vydělává nemalé peníze. Nyní nastal čas přestěhovat se z nájemního bytu v pražských Holešovicích do svého. Vždyť se taky internetová hvězdička po vlastním bydlení už nějaký ten pátek poohlíží.

Nové bydlení bude větší, než stávající podnájem. „Pokud vše dopadne, jak má, příští rok se budu stěhovat,“ komentovala influencerka na Instagramu fotky bytu ve výstavbě, kde jsou vidět jen okna a dvojité dveře, patrně do zahrady.

Konkrétní představu má Týnuš o podobě šatny, kterou potřebuje pro velké množství oblečení, kterého má jako módní blogerka požehnaně. Se zařizováním bytu se hodlá radit s bytovým architektem. „Chtěla bych, aby mi architekt pomohl byt dokonale vyšperkovat," uvedla Týnuš Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám