Hlavní obsah
Článek

Do exotiky se jí nechtělo, ale moře už jí chybělo. Modelka Kateřina Sokolová (34) zamířila aspoň na jih Španělska, kde ještě přes den panují přijatelné teploty, ven se dá chodit v krátkých šatičkách a naboso a opalovat se dá na pláži.

I ve Španělsku se samozřejmě opět vrátila omezení kvůli pandemii koronaviru, ale zase tak přísná v Marbelle a okolí, kde se Katka pohybuje, nejsou. "3 hodiny letu z Prahy a je tu krásně. Co se týče opatření, je vše v provozu, ale pouze do 18 hodin," vysvětlila zájemcům o dovolenou na jihu modelka.

Na území také platí noční zákaz vycházení v době mezi 23. hodinou večerní a 6. hodinou ranní. Jednotlivé autonomní oblasti mohou přesnou dobu pozměnit nejvýše o jednu hodinu.

Kateřina Sokolová

Volno si v tuto dobu může bez problémů dovolit, protože práce v modelingu není mnoho, jak nám svěřila na křtu kalendáře Jsem žena, jsem Evropa, pro nějž pózovala. Část výtěžku šla na Katčinu nadaci AutTalk pro pacienty s autismem a jejich rodiny.

Pracuje také pro jednu aukční síň. "Už jsem podle mě v modelkovském důchodu a musím se připravovat na jiné směry, na které se orientovat," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám