Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to drsný chlap a s každou bolístkou se nechodí vyplakat do médií. Až po ukončení natáčení nového seriálu Hvězdy nad hlavou herec Bolek Polívka (74) prodělal vážnou nemoc, kterou přenášejí klíšťata.

V seriálu totiž hraje statkáře, a i on sám je ostřílený koňák. Právě při hovoru o těchto krásných zvířatech o nemoci mimoděk promluvil.

„Mám tři koně. Jeden má měsíční slepotu, tak jsme ho dali známým a vozí děti a je to takový indiánský kůň Appaloosa. Pak mám ještě strakatýho a jednoho černýho s bílou hvězdičkou na čele, ale teď jsem dlouho nejezdil, protože jsem prodělal boreliózu. Snad se ještě do sedla vrátím,“ doufá herec.

Při tomto onemocnění trvá léčba antibiotiky týdny i měsíce. Nemoc, která postihuje klouby, kůži, srdce i nervovou soustavu, navíc způsobuje i dlouhodobou únavu, kterou Polívka nedal vůbec znát jak při natáčení seriálu, který uvidíme na obrazovkách Primy příští rok, tak ve filmu Gump, pes, který naučil lidi žít, který má premiéru přesunutou také až na rok 2021.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám