Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32), kterou diváci znají například ze seriálu Ulice, se letos stala už dvojnásobnou maminkou. Kromě syna Bena (2) jí doma dělá radost dcera Antonie (7 měsíců).

S partnerem, tělocvikářem Ondřejem (36) tvoří krásnou rodinku, Krejčíková se sice naplno věnuje mateřství, ale ještě než se kvůli koronaviru opět zastavil kulturní život v zemi, plánovala návrat na divadelní prkna. Na to si ale bude muset ještě počkat, a tak veškerý čas tráví s rodinkou. Společnou fotkou se pochlubila fanouškům na sociální síti, kde prozradila, že už ji jen tak něco nenaštve.

„Chtěla jsem původně psát o tom, co všechno mě dokáže potrápit. Od situace v Bělorusku přes zpřísnění zákazů potratů v Polsku po únik kyanidu do Bečvy, který napáchal fatální škody a zametlo se to totálně pod koberec. O ignoraci korporátů vůči planetě obecně. Ale o tom až jindy. Dříve jsem si brala jakékoliv neštěstí až moc, teď už to nejde. Nemám na to kapacitu. Postupem času jsem se smířila s tím, že nespasím svět, a teď chápu, že co mohu pro svět udělat nejvíc, je, že budu vést svoje děti k poctivosti a laskavosti vůči druhým, vůči Zemi, vůči sobě,“ nechala se slyšet Krejčíková.

A dále vyjádřila obdiv všem lidem v první linii boje proti koronaviru. „Moc myslím na všechny přepracovaný lidi v první linii, jste úžasní. Děkujeme,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám