Hlavní obsah
Článek

Jako mladík prospal George Clooney (62) klidně celé dopoledne. Čím je starší, tím mu spánku ale stačí méně. A starý je už podle téhle teorie proto, že spává jen pět až šest hodin denně. Víc nepotřebuje. Bojí se, že by prospal život a zemřel dříve, než by stihl vše, co by rád stihl.

„Nespím moc. Tak pět až šest hodin, řekl bych. Mohli byste polemizovat, že lidé, jak stárnou, spí méně, pravděpodobně je to proto, že se bojí zemřít bez dokončení věcí. Vím, že mí rodiče také toho mnoho nenaspí. Vím, že jsem byl schopen spát celé dopoledne, když jsem byl mladší. Ale dnes nedokážu pochopit, jak někdo může být v posteli do deseti,“ přiznal padesátiletý George v interview pro americký magazín Esquire.

Clooney také v rozhovoru přiznal, že nerad pořádá ve své vile u jezera Como v Itálii příliš velké večírky. Jako hostitel se totiž snaží věnovat všem a to bývá dost náročné.

„U stolu s patnácti lidmi nemůžete nechat někoho sedět samotného na rohu a nezačlenit ho do společnosti. Musíte za ním jít a říct, hele, Franku, řekni nám tu příhodu. Hostitel chce, aby se bavili všichni u stolu,“ věří hollywoodský herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám