Hlavní obsah
Článek

Deštivé podzimní počasí tráví řada lidí pravidelně raději u moře než v české kotlině. Přestože letos není cestování kvůli koronaviru tak jednoduché jako dřív, známé tváře si dovolenou u moře nenechaly ujít. Navzdory mnohdy povinným testům a nejrůznějším opatřením.

Za teplem a sluncem se rozhodla odjet například modelka Veronika Kašáková (34). S přítelem Milanem mají onemocnění covid za sebou. Kráska, která je nyní v 7. měsíci těhotenství, a její partner tráví na Maledivách poslední dovolenou před příchodem nového člena rodiny.

V exotice je také Nela Slováková (34), ta odcestovala na dovolenou sama, protože s ní nikdo z blízkých odletět nemohl. I tak si to na Maledivách užívá a sociální sítě zásobuje svými sexy snímky v plavkách.

Krásné počasí v Indickém oceánu si se svou přítelkyní vychutnává i zpěvák Honza Kopečný (34). „Užívám si 3 týdny na Maledivách, potřeboval jsem utéct z té nervozity a načerpat novou energii. A ve chvíli, kdy se mi naskytla tato možnost, jsem neváhal. Je to tu krásné, opravdový ráj na zemi," řekl nám zpěvák, který po návratu plánuje naskočit do zkoušek nového muzikálu Láska nebeská.

K moři se rozhodla odcestovat také herečka Eva Holubová (65). Ta kvůli vládním opatřením nemůže vykonávat svoji profesi, a tak zabalila kufry a s dcerou Karolínou odjela na Sicílii, kde má už řadu let domeček a tráví tam volno několikrát do roka.

Cestu za teplem absolvovala i Jasmina Alagič (34) s Rytmusem a jejich malým synkem Sanelem. Rodinka odletěla do Turecka, kde je stále počasí na plavky a slunění na pláži.

Poté, co měla po prodělaném covidu negativní výsledky, se rozhodla odletět na dovolenou také zpěvačka Olga Lounová (43), s rodinou se vydala na Kanárské ostrovy.

V polovině října zabalili kufry také bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41). I s dcerou Leontýnkou odletěli načerpat energii do Řecka.

A krásné západy slunce na pláži si dopřává i tenistka Karolína Plíšková (31), která s manželem Michalem Hrdličkou (35) tráví nouzový stav ve španělské Marbelle.

Reklama

Další články

Načítám