Hlavní obsah
Článek

Bujné vnady, štíhlá figura, pevný zadeček. Herečka a modelka Barbora Mottlová (37) se může chlubit vším. Divadla jsou zavřená, natáčení odložená, tak se kráska rozhodla zpříjemnit si volné dny před fotoaparátem. A nutno říct, že své obdivovatele a nápadníky, o které rozhodně nemá nouzi, opět nadchne.

Bára se nám pochlubila snímky, které nafotila s fotografem Richardem Nowakem, a nutno říct, že na fotkách, ze kterých srší ženská krása, vypadá fantasticky. „S Richardem jsme se před focením vůbec neznali. Věděla jsem akorát, že jeho fotky jsou úžasné, tak jsem neváhala. Na place byla skvělá atmosféra, všichni jsme se dobře bavili a z výsledků jsem nadšená. Baví mě ta hra výrazu a ženské křivky,“ svěřila Super.cz k černobílým snímkům herečka.

Na fotkách si své dokonalé tělo překrývá jen černým sakem, pod kterým byla při focení nahá. O make-up se postarala Pavlína Křížová, která je Richardova přední vizážistka a jemné líčení a natočené vlny Mottlové opravdu sluší. „Báru jsem na focení oslovil, protože na mě nepůsobila jen jako přitažlivá a fotogenická žena, ale hlavně jako charismatická osobnost, a navíc se smyslem pro humor. To se v ateliéru taky potvrdilo. Celé focení probíhalo fantasticky a výsledek nemohl byt jiný než skvělý. Myslím, že jsme odvedli dobrou práci,“ komentoval spolupráci s herečkou fotograf Richard Nowak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám