Hlavní obsah
Článek

Třetí díl reality show Svatba na první pohled k oltáři dovedl učitelku Petru a trenéra Reného. Zatímco ženich hýřil optimismem a své „ano“ řekl ještě předtím, než se ho oddávající zeptala, nevěsta si s odpovědí dala na čas, odmítla první novomanželský polibek s tím, že je stydlivá, a po obřadu se rozbrečela. Za své chování sklidila od diváků kritiku.

Pár na ni zareagoval už krátce po odvysílání dílu. „Ach Rendo, já jsem ufňukaná?“ ptá se s nadsázkou Petra manžela na videu zveřejněném před pár dny. „Péťa je úplně skvělá, já to nechápu,“ odpovídá její muž.

Bezprostředně po uzavření manželství Petra na kameru řekla, že není „vyloženě“ spokojená. „Něco mi tam vadí,“ nezastírala pochybnosti. Ty se ale už na hostině začaly pomalu, ale jistě rozplývat. „Už se cítím mnohem lépe, pořád tam je nějaké to ‚ale‘,“ uvedla.

René byl naopak od začátku vyloženě spokojený. „Rozuměli jsme si a myslím, že máme hodně společného,“ řekl po svatbě. A zdá se, že to trefil. Pár je vzhledem ke zveřejněnému videu stále v kontaktu a minimálně se vídá.

Petra a René byli třetím oddaným párem po Natálii a Františkovi a Štěpánce s Pavlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám