Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud máte rádi dárky, které jsou doslova ušité na míru, tak s fotodekou, na kterou můžete umístit neomezený počet fotografií a textů, oslavenci určitě vyrazíte dech. Deku si vytvoříte online za pár minut na Fotodeky.cz a zvládne to opravdu každý.

Fotodeka z příjemného fleecu v luxusní gramáži 360g/m²

Fleecová fotodeka, mě opravdu mile překvapila kvalitou materiálu, který se nedá srovnat s běžnými dekami z hypermarketu. Co se týče tisku fotografií, tak je to přímo neuvěřitelné, jakých výsledků se dá dnes dosáhnout. Fotografie na dece jsou krásně ostré a barvy jsou nádherně syté. Na fotodeku si můžete umístit množství fotografií dle vašeho uvážení, klidně 1 fotku přes celou deku nebo se mě můžete pokusit trumfnout a umístit na deku více jak 34 fotografií a tím předčíte můj rekord z minulého roku. Deku jsem nechala vyrobit pro své rodiče k Vánocům a jak jsem čekala, dárek sklidil největší obdiv a slzy tekly proudem, při prohlížení fotek vnoučátek a domácích mazlíčků. Deka je dodnes při běžném používaní jako nová a rodiče si nepřejí dostat nic jiného než další fotodeku, protože jich nejspíš není nikdy dost.

Fotodeka podšitá příjemným beránkovým rounem

Dek z vlastních fotografií mají na výběr spousty, ale mezi ty nejluxusnější fotodeky určitě patří právě tato. Deka je vyrobená stále z příjemného fleecu a zářoveň podšitá imitací beránka, který je opravdu úžasný. V létě jsem tuto deku koupila dceři, která je hodně náročná a kupuje si lůžkoviny za neuvěřitelné částky. Když vzala fotodeku z beránka do ruky byla jsem trošku nervózní, ale opět jsem nezůstala zklamaná a povedlo se mně zavděčit i tomu největšímu kritikovi, kterého znám. Dceři jsem na deku dala fotografie s jejím přítelem, takže ji zahřeje i na srdíčku.

Prošívaná fotodeka s oboustranným potiskem

Na závěr jsem si přichystala fotodeku, která je tak hřejivá, že většina z Vás ji bude používat místo klasické peřiny. Fotodeka je vyrobena z dvou fleecových dek, které jsou sešité k sobě a mezi nimi je vrstva vatelínu. Velkou výhodou je, že tato deka lze potisknout z obou stran. Firma fotodeky.cz mě opravdu fascinuje vstřícným postojem a kvalitou veškerých svých produktů. Musím říct, že cena zde opravdu odpovídá kvalitě. Pokud nyní stále přemýšlíte někoho obdarovat fotodekou, tak vám to opravdu doporučuji. Na vlastní kůži se přesvědčíte, že drobná námaha dát pár fotek dohromady, stojí opravdu za radost obdarovaného.

Další články

Načítám