Hlavní obsah
Článek

„Myslela jsem, že čas na malování si najdu až v důchodu,“ říká Michaela Kuklová (56). Nouzový stav ale zamíchal kartami a ke své zálibě se herečka dostala mnohem dřív.

Kuklová překvapila talentem, o kterém neměli její příznivci ani ponětí. Na svém instagramovém profilu se pochlubila portrétem svého syna, kterého zvěčnila na plátno akvarelovými barvami. „Tedy Vy jste šikovná. Já sotva namaluju domeček. Fakt smekám, velmi povedené a je to fešák,“ zaznělo v komentářích.

„Překvapilo mě, jak jste zareagovali na moje malování, děkuju za vaše úžasné vzkazy,“ poděkovala příznivcům Míša a pochlubila se i dalšími výtvory, které v minulosti namalovala. Některé si schovává od svého dětství.

Poklony se dočkala i od svých kolegyň. „Jsi skvělá,“ napsala bývalá první dáma Dagmar Havlová (71). „Jsi šikula,“ přidala se herečka Ivana Jirešová (47). „Míšo, jsi skvělá. To nemůžeš nechat ladem. Takový dar od Boha,“ povzbudila princeznu Jasněnu zpěvačka Hana Zagorová (†75).

Pohotová Veronika Arichteva (37) by dokázala talent své kolegyně využít i jinak. „Dobrý vědět. Na příští představní Ligy (divadelní hra Liga proti nevěře - pozn.) si neberu šminky,“ pobavila herečka.

Reklama

Další články

Načítám