Hlavní obsah
Článek

„Myslím, že jsem vtipná a mám smysl pro humor. Ze všeho si umím udělat legraci. A bojuji s nedůvěrou k lidem,“ říká o sobě nevěsta Petra z reality show Svatba na první pohled, která oddala třetí pár. K Petře odborníci na psychologii a biologii na základě různých testů vybrali osmadvacetiletého sportovního nadšence a osobního trenéra Reného.

Nápad přihlásit se do projektu Petře vnukla její neteř, která sledovala slovenskou verzi. „Vyprávěla mi, o co jde, jaké tam jsou páry apod. Navíc to byla výzva, jelikož já jsem nikdy svatbu nechtěla. Ale říkala jsem si, že třeba potkám fajn kluka. Ze srandy jsem ten večer vyplnila přihlašovací formulář a vypustila jsem to z hlavy,“ řekla Petra.

Na svých partnerech si cení upřímnosti, naopak nesnáší lež. „Krutá pravda je lepší než jakékoliv milosrdné lži,“ uvedla. Je evidentní, že sama toto pravidlo ctí: jen krátce po obřadu s partnerem, kterého poprvé uviděla až u oltáře, řekla, že není „vyloženě“ spokojená. „Něco mi tam vadí,“ nezastírala. Za chování od diváků sklidila kritiku.

Ženich však upřímnost u partnerky kvituje. „Všechno je mnohem jednodušší, když člověk říká, co si myslí. Pokud lže, časem se mu to většinou vrátí a kousne ho to do zadku v podobě karmy,“ myslí si René, který se do pořadu přihlásil jednoduše proto, že se chtěl seznámit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám