Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková (38) se přidala mezi další nastávající maminky, které svůj požehnaný stav několik měsíců úspěšně tajily. Kvůli vládním opatřením, která jsou spojená s bojem proti pandemii, trávíme mnohem více času doma než ve společnosti, a tak si ani u ní rostoucího bříška dosud nikdo nevšiml.

„Díky lockdownu a podzimu v kabátu se mi dařilo těhotenství dlouho skrývat, a tak vše vyšlo najevo až při natáčení live session, kterou chci věnovat fanouškům místo přesunutého křtu v ROXY. Díky natáčení jsem si uvědomila, jak nám všem živé koncerty chybí,“ svěřila Vytisková k natáčení v prázdném klubu MeetFactory, kde si s kapelou rozložila nástroje na místě, kde normálně stojí publikum.

Zpěvačka už je šťastnou dvojnásobnou maminkou dvou dcer. První se jí narodila Emilka, která oslavila v říjnu šesté narozeniny, Olivce byly letos tři roky a obě holčičky jsou pro zpěvačku velkou inspirací. Zda s manželem Romanem Víchou do třetice přivítá na svět chlapečka, si zatím nechávají pro sebe.

„Vlastně jsem si vždy myslela, že budu mít tři dcery. Rozhodně ‚nezkoušíme kluka‘, s Romanem jsme zkrátka toužili po třech dětech, ale nevěděli jsme, jak nám to jako rodičům půjde. Po druhé dceři Olivii bylo jasné, že chceme větší rodinu. Moc se těšíme,“ prozradila zpěvačka, která místo plánovaného koncertu uvede 25. listopadu pro své fanoušky live session spolu s Albertem Černým z Lake Malawi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám