Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oxana Alexandra je šampionkou v bikini fitness a také modelkou, z jejíchž svalů vám spadne čelist. Sexy kráska vystavila nejen pekáč buchet na břiše, když si vyrazila s partnerem zacvičit na pláž.

S Markem Edwardem Greenhamem předvedli vyrýsovaná těla v Sydney během série přítahů. Oxana měla na sobě spodek od plavek. Titěrná tanga zakryla opravdu jen to nejnutnější a je s podivem, že modelce nevykouklo něco, co nemělo.

Mark proslul díky reality show Ultimate Beastmaster z produkce Netflixu. Že je skutečným bojovníkem prokázal i v boji s rakovinou.

Oxana minulý měsíc zvítězila v soutěži Bikini fitness v Novém Jižním Walesu. „Jestli se sny plní? Ano, ale musíte k tomu přidat krev, pot a slzy. Pro některé to byla cesta, během níž chtěly shodit 15 kg, vzdát se zlozvyků a pořádně makat ve fitku. Nejsem výjimkou. Léta do svého životního stylu dávám srdce,“ napsala po výhře na sociální síti.

„Musela jsem se držet svých zásad, přemlouvat se ke správnému stravování, naučit se přijmout své tělo, hodiny jsem strávila přemlouváním se k tréninkům. To bylo předtím, než jsem si uvědomila, že tohle mohu dokázat a vyhrát nějakou cenu. Ale jakmile jsem si to vzala do hlavy, byla jsem připravená,“ popsala, jak se nakonec probojovala k úspěchu.

Reklama

Další články

Načítám