Hlavní obsah
Článek

První česká SuperStar Aneta Langerová (37) potěší svoje fanoušky dárkem, jenž jim věnuje ke svým 34. narozeninám, které oslaví 26. listopadu. Natočila pro ně nové studiové album Dvě slunce, které předznamenává singl videoklip k titulní písni.

„Neumím snad ani popsat, jak jsem šťastná, když můžu tvořit. Začala nová etapa mého života. Dvě slunce vznikala v našich hlavách, srdcích, myšlenkách a představách. Ve společném prostoru, jejž jsme postupně naplňovali dalšími příběhy, které se chtěly narodit. Každý z nich má svou atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako mne. Věřím, že vám nové písně budou dobrými společníky,“ říká Aneta.

Scénáře a režie videoklipů Dvě slunce a dalšího klipu Bílý Den se ujal Zdeněk Suchý. „Natočili jsme dva klipy na jednom místě, sledujeme obyčejné denní situace. Místa, ve kterých žijeme, se nemění, jsou to útočiště i úkryty. Ve svém prostoru jsme uvnitř sebe. To, co jsme v něm, jsme snad my. Teď jenom najít odvahu vyjít ven. Aneta v klipech fyzicky není. Jsou tam její slova, hlas a hudba,“ popisuje Zdeněk Suchý.

V hlavní roli videoklipu Dvě slunce účinkuje česká herečka Anna Fialová, kterou uvidíme i ve scénách v peřinách v negližé. Ve videoklipu Bílý Den se zase představil herec Miloslav Mejzlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám