Hlavní obsah
Článek

Třetí nevěsta z reality show Svatba na první pohled předvedla u oltáře smutnou podívanou. Své „ano“ čtyřiadvacetiletá učitelka Petra řekla s povzdechem, odmítla první novomanželský polibek s tím, že je stydlivá, a po obřadu se rozbrečela. „Nejsem vyloženě spokojená, něco mi tam vadí,“ řekla.

Za své chování na svatbě, ale i před ní, Petra od diváků sklidila velkou kritiku, ženichovi, osmadvacetiletému osobnímu trenérovi Renému, pak v komentářích hromadně vzkazovali, aby vzal nohy na ramena.

„Tak to je tragédie. První nevěsta namyšlená fiflena, která neví, co chce, a třetí škoda mluvit. To je opravdu experiment,“ komentovala jedna z divaček. „Nepochopila jsem, co si o sobě princezna myslí, tuctová holka s nároky až na půdu, hned ho div nehodí přes palubu. Renda je sympoš, zasloužil by rozhodně něco lepšího!“ píše druhá. „Proč to těm chlapům děláte? Takoví fajn pánové a první a třetí nevěsta nějak úplně mimo,“ ptá se další divačka.

Nevěstou, ke které Petru přirovnávají, je Natália, která od začátku dávala ženichovi Františkovi najevo, že u ní jiskra nepřeskočila.

I kdyby ženich René chtěl utéct, ještě nějakou dobu musí s nevěstou zůstat. Pár čeká svatební cesta a následně měsíc společného bydlení. Až poté oznámí, zda spolu zůstanou, nebo půjdou od sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám