Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Klára Vytisková (38) se na svém instagramovém profilu pochlubila krásnou novinkou. Stane se totiž už trojnásobnou maminkou.

„Bude nás 5,“ napsala ke snímku s manželem Romanem Víchou a jejich dvěma dcerkám. První se jim narodila Emilka, která oslavila v říjnu šesté narozeniny a Olivce byly letos tři roky.

„Vždycky jsme chtěli velkou rodinu. Měli jsme pocit, že nejsme ještě kompletní parta,“ řekla Klára v pořadu ShowTime, což koresponduje s rozhovorem, který před časem poskytla Super.cz.

„Pro mě byly vždycky tři děti vizí úplné rodiny, ale uvidíme. Přece jen Olivce je deset měsíců, takže to neřešíme aktuálně,” řekla nám v roce 2018 Vytisková, pro kterou bylo největší životní změnou narození první dcery. „Největší rozdíl bylo z nuly na jedno dítě, byla to velká změna. S příchodem druhého dítěte se žádné drama nedělo, se dvěma jsem vlastně v pohodě. Doufám, že to třetí bude úplně nejvíc v pohodě,” smála se tehdy zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám