Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její obdivovatelé ji nejčastěji vídají na fotkách v prádle. Kateřina Lišková (23) umí být ale i za pěknou drsňačku. Velkou vášní studentky chemické fakulty VUT v Brně jsou motorky.

Pach benzínu a spálené gumy Lišková miluje. Jednou by se chtěla postavit jako grid girls vedle monopostu formule 1. To si ale jako zástupkyně něžného pohlaví zatím dovolit nemůže. „Nechápu, kdo mohl takové hloupé pravidlo vymyslet. Vždyť ženy jsou krásné a mimo jiné i proto, aby je muži obdivovali. Mým snem je dostat se na F1 a já si své sny plním, takže se tam dostanu. Už teď vím, že na nějaké závody pojedu a věřím tomu, že se u závodního vozu objevím. Když ne u monopostu F1, tak alespoň F2, nebo F3,“ hlásí odhodlaně s tím, že bude apelovat na všechny možné funkcionáře.

Kromě jízdy na dvou kolech je ale Katka stále věrná modelingu. Nedávno dostala nabídku fotit kampaň značky spodního prádla. Na všechny výsledné fotky z focení kampaně se moc těší. A není sama, při pohledu na ni je jasné, že se výsledku nemůže dočkat pěkná řádka mužů.

Související témata:
Kateřina Lišková

Reklama

Další články

Načítám