Hlavní obsah
Článek

Když jste hvězda jako Leonardo DiCaprio (49), lze počítat s tím, že vás fotografové budou pronásledovat na každém kroku. Za oscarovým hercem vyrazili až na pláž do Malibu, kde se jim podařilo hvězdu zachytit v plavkách.

Do vln zavítal i s kamarádem Emilem Hirschem a tatínkem Georgem. Půvabnou přítelkyni Camilu Morrone (23) v dohledu vidět nebylo. S mladší modelkou je DiCaprio spojován od roku 2017 a jde o jeden z jeho nejdelších vztahů vůbec.

Figuru už herec sice nemá takovou, jako když v roce 2000 natáčel snímek Pláž, ale i tak zůstává idolem miliónů žen po celé světě. Navíc už dávno není pochyb o jeho charisma a hereckém talentu.

Po trháku Tenkrát v Hollywoodu si dopřál Leo hereckou pauzu, už léta si filmové projekty pečlivě vybírá a vrhá se maximálně do jednoho za rok. V časech pandemie koronaviru pak ještě zvolnil.

Minulý měsíc bylo potvrzeno, že se objeví v připravovaném filmu Don´t Look Up z produkce Netflixu. Zahrát by si měl po boku Jennifer Lawrence, ve filmu se ale blýskne hotový zástup těch nejlepších z Hollywoodu, jako je Meryl Streep, Cate Blanchett, Matthew Perry, Timothée Chalamet nebo Jonah Hill.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám