Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se nedávno nechala po letech odbarvit a z brunetky se stala blondýnkou. S tím ale přišly i další změny, třeba s líčením. "Nevěděla jsem si s tím rady. Naštěstí jsem našla pomoc u své vizážistky. Dřív jsem hodně používala oranžovou, která teď ke mně moc nejde," řekla Super.cz Agáta.

"Celkově je to o barvě vlasů, tónu pleti, obočí, o barvě očí. Všechno to musí fungovat dohromady. Agátu líčím jinak, a i ona se musela spoustu věcí naučit," vysvětlila vizážistka Marta Šantorová Rajohnson.

"Jako blondýnka si musím líčit hlavně oči, nemůžu jít úplně komplet bez make-upu ven. A kromě toho, že jsem vyhodila oranžovou, jsem si přestala dělat tak výrazné obočí," dodala modelka.

Jako blondýnka se Agáta cítí skvěle. "Blond mě hrozně baví, všichni říkají, že jsem omládla a moje matka říká, že vypadám jako francouzská herečka. Připadám si mladší, měkčí," usmívá se s tím, že aktuální barva stále ještě není finální.

"Chtěla jsem to mít obarvené hned, ale moje kadeřnice mi vysvětlila, že bych už byla plešatá. Takže na to jdeme postupně. Chtěla bych dojít až k platině. Jako Marilyn Monroe," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám