Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rupert Grint (32) alias Ron Weasley z Harryho Pottera si založil účet na Instagramu. Na první fotce, kterou přidal, je s půlroční dcerkou, a fanouškům v popisku prozradil i její nezvyklé jméno.

„Ahoj, Instagrame! S desetiletým zpožděním, ale jsem tady. Grint na Gramu. Tady vám představuji svoji dceru Wednesday G. Grint. Hodně zdraví, Rupert,“ vzkázal fanouškům.

Grint a jeho partnerka Georgia Groome oznámili narození dcerky v květnu, jen měsíc poté, co vyšlo najevo těhotenství. S Grintem jsou ve vztahu od roku 2011.

Rupert nasbíral za krátkou chvilku na sociální síti přes dva milióny fanoušků a svého kolegu přivítali i někteří herci ze série o oblíbeném kouzelníkovi.

„Vítej Weasley, už bylo na čase,“ komentoval jeho fotku Tom Felton, představitel Draca Malfoye. „Nugáte,“ přivítal svého filmového bratra James Phelps alias Fred Weasley a přezdívkou nesmírně pobavil sledující. Vypadá to, že Grint se má na sociální síti na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám