Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jonathan Rhys Meyers (43) byl zadržen poté, co naboural auto v Malibu a prokázalo se, že řídil pod vlivem alkoholu. K incidentu došlo v neděli, jak potvrdila losangeleská policie magazínu People.

Hvězda Tudorovců léta bojuje se závislostí na alkoholu. V léčebně byl od roku 2005 minimálně šestkrát. V roce 2015 se veřejně omluvil fanouškům poté, co svět obletěly fotky, jak na ulici klopí vodku přímo z lahve. Za pití na veřejnosti a výtržnosti byl zadržen několikrát.

V roce 2018 byl krátce zadržen, když dělal v opilosti problémy na palubě letu z Miami do Los Angeles. Byla s ním i jeho žena Mara Lane a tehdy roční synek Wolf (3). Zasahovat musel pilot letadla a policie herce odvedla hned po přistání. Tehdy se Meyers zavázal, že s pitím nadobro skoncuje. Přesunul se do Jižní Ameriky, kde vyhledal odbornou pomoc.

Herec neměl nejsnadnější dětství. Jeho otec rodinu opustil a matka rovněž bojovala s alkoholem. Sám herec nevěří, že s tím jeho problémy nějak souvisí a opakovaně uvedl, že byl až do svých 26 let abstinent.

„Ve skutečnosti mi alkohol nechutná. Jsem známý tím, že mám problémy s pitím, ale nejsem alkoholik. Když se napiji, má to devastující následky, ale nikdy nepotřebuji pít. Není to něco, po čem bych toužil,“ nechal se slyšet v minulosti.

Reklama

Další články

Načítám