Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár měsíců se stane poprvé maminkou. Veronika Kašáková (34) si své těhotenství naprosto užívá. Poslední týdny pro ni ale rozhodně nebyly jednoduché. S přítelem Milanem oba onemocněli koronavirem a trávili dny především v posteli, kdy se u nich střídaly nejrůznější příznaky nemoci.

Není se tedy čemu divit, že se rozhodli strávit po nepříjemné nemoci pár dní v ráji. Modelka, která je v 7. měsíci těhotenství, si tak zabalila kufry a vyrazila do tepla. „S protilátkami v těle bychom měli být nějaký čas imunní. Po skončení naší karantény nám byla většina práce zrušena a po konzultaci s paní doktorkou i pojišťovnou se naše cesta jeví jako bezpečná, a tak věříme, že svým chováním nikoho neohrožujeme a že jsme všechna rizika správně vyhodnotili,“ svěřila se modelka, která odletěla na Maledivy.

Z exotiky nyní poslala pár pozdravů a jak vidno, u tyrkysového moře a na bílých plážích se skvěle relaxuje. Vedle toho se nastávající maminka pochlubila svým rostoucím bříškem, které jí nesmírně sluší. „Byli jsme tu už v roce 2018,“ svěřila se Veronika, která se na podzim před dvěma lety zasnoubila. Ke svatbě sice ještě nedošlo, ale krásná životní událost a přírůstek do rodiny už klepe na dveře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám