Hlavní obsah
Článek

Sympatická Sandra Nováková (41) prodělala covid, o kterém se rozepsala i na svých sociálních sítích. My jsme ji zastihli zpět v pracovním procesu zdravou a v plné síle.

„Cítím se skvěle, musím to zaklepat, probíhalo to u mě docela dobře, měla jsem jeden den horečky a pak jsem týden ležela, byla jsem vděčná za partnerovu pomoc, že byl doma a že se o mě mohl starat,“ svěřila se Super.cz herečka.

Jako jedna z mála se nepotýká s žádnými doprovodnými problémy jako je ztráta čichu nebo chuti, potrápily ji ale silné bolesti hlavy.

„Dvakrát mě přepadla neuvěřitelná migréna, až taková, že jsem se málem pozvracela, což se mi nikdy předtím nestávalo. Chuť a čich jsem neztratila, takže mi i chutnalo, během nemoci jsem nezhubla,“ říká Sandra. „Jsem ráda, že to mám za sebou, že jsem se už uvolnila, protože ten stres z toho byl docela náročný,“ přiznává.

Spolu s kolegy ze seriálu Sestřičky se podílela na dobročinné akci pro zdravotní sestry z Motolské nemocnice, kterým vlastnoručně napekli dobroty a zpříjemnili jim službu. S partnerem a tatínkem syna Mikuláše Vojtěchem Moravcem připravila rustikální bagety. Vaření a pečení ale není její silnou stránkou. „Rozhodně je lepším kuchařem v naší domácnosti Vojta, ten se nedá překonat, takže možná i z toho pramení ta moje lenost,“ směje se Sandra Nováková.

Reklama

Další články

Načítám