Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V USA se nevolil jen nový prezident. Za velkou louží se konalo i tradiční klání krásy Miss USA. Nejkrásnější dívkou Spojených států amerických se stala dvaadvacetiletá kráska z Mississippi Asya Branch (22).

Soutěž se kvůli pandemii koronaviru o několik měsíců odkládala. Asya Branch už jako sedmnáctiletá dívka navštěvovala letní školu na Harvardu. Později vystudovala univerzitu v Mississippi a založila vlastní kosmetickou značku Branch Beauty.

Nová Miss USA pochází z osmi sourozenců. Její tatínek pracoval v armádě, maminka byla asistentka učitele. Ne vždy ale bylo v její rodině vše zalité sluncem.

Když bylo Asyi 10 let, její otec byl zatčen za únos a ozbrojenou loupež. „Tenhle den změnil můj život. Každý se na mě hned díval jinak, když jsem měla tátu ve vězení, byla to kritická fáze mého života,“ nechala se slyšet Asya, která se díky vítězství v soutěži chce zaměřit na pomoc dětem, jejichž rodič nebo rodiče skončí ve vězení. Jako vítězka Miss USA bude reprezentovat Spojené státy na světové soutěži Miss Universe.

Líbí se vám nová Miss USA?
Ano
73,6 %
Ne
26,4 %
Celkem hlasovalo 25078 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám