Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci září se Tomáš Verner stal otcem. Jeho manželka Tammy, Kaliforňanka thajského původu, mu porodila syna, který dostal jméno po tatínkovi. Hned po narození se bývalý krasobruslař zapojil do péče o miminko.

„Možná nevidíte ty kruhy pod očima,“ vtipkoval Tomáš během našeho posledního setkání. „Můj život se změnil nejen v tom, že zažívám spánkové deprivace, ale přehodnotily se mi všechny životní hodnoty,“ rozpovídal se o péči o miminko Tomáš, který zvládá všechny činnosti. „Přebaluji, krmím, jezdím s kočárkem, občas si zacvičíme. Moje nejoblíbenější činnost je koupání,“ říká Tomáš.

Po příchodu nového člena rodiny dokonce tří dny pečoval o syna výhradně on. Co se stalo? „Manželka měla zánět prsní žlázy a trpěla vysokými horečkami. Vyzkoušel jsem si, jak strašné je to být ženou. Další dny jsem to vzdal a padal na ústa,“ smál se Tomáš.

„Chtěl bych vzdát poklonu všem ženám, že tohle všechno zvládnou a ty miminka pořád milují,“ říká Tomáš Verner, který po odchodu z profesionálního sportovního prostředí pracuje stále ve sportu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám