Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jeho účinky jsou až zázračné. Tisíce let stará východní medicína ajurvéda jej považuje za nejlepší potravinu na světě. Obsahuje vitamíny A, D, K a E, působí jako antioxidant, zlepšuje trávení, vyživuje mozek i nervovou soustavu. O čem je řeč? O přepuštěném másle, které lze v teplé kuchyni použít jako lahodný univerzální tuk. Ghí používaly už naše babičky. Vyzkoušejte i vy zázračné účinky Ghíčka.

Ghí přepuštěné máslo BIO 340 ml

Foto: České ghíčko s.r.o.
Více

Foto: České ghíčko s.r.o.

Komerční sdělení

Čistý máselný tuk v BIO kvalitě voní a chutná po másle, ale při tepelné úpravě se nepřepaluje a nevytváří tak nestravitelné toxické látky. Ghíčko je ideální na smažení, pečení i jednoduché omaštění ovocných knedlíků, brambor či rýže. BIO produkty od krav pasených na trávě (tzv.grass fed) obsahují násobně větší množství vitamínů a kyseliny CLA.

Ghí přepuštěné máslo 220 ml speciál skořice s vanilkou

Foto: České ghíčko s.r.o.
Více

Foto: České ghíčko s.r.o.

Komerční sdělení

Ghí skvěle přenáší účinky bylin, koření, chutí a vůní. Tohle skořicové Ghíčko jemně ovoní palačinky, lívance a vafle. Krásně propojí jablka ve štrúdlu i těsto na perníčky. Skořice a vanilka udělají z ghí hřejivou náruč, kterou oceníte nejen v chladném počasí.

Dárkové balení Ghítela® 4 × 125g

Foto: České ghíčko s.r.o.
Více

Foto: České ghíčko s.r.o.

Komerční sdělení

Ghítela® je zdravou variantou sladkých pomazánek. Hlavní přísadou je naše Ghíčko, díky kterému je Ghítela® krásně jemná. V dárkovém balení najdete 4 oříškové dobroty. Základem každé jsou ořechy, dále med, ghí, kakao a vanilka. Jednou jsou to arašídy, podruhé lískové oříšky, ve třetí variantě najdete kešu a kokosové máslo a poslední možností jsou mandle a pražená kávová zrna. Pro degustaci doporučujeme dárkové balení všech. Ale pozor, na dno se podíváte velmi snadno.

Další články

Načítám