Hlavní obsah
Článek

Krasavec Wentworth Miller (48) odmítl nabídku na šestou řadu oblíbeného seriálu Útěk z vězení. Herec uvedl v prohlášení na sociální síti, že má dost hraní heterosexuálů. Usoudil, že poté, co si ho internetoví trollové dobírali kvůli jeho orientaci, je pro něj důležitější zapojit se do projektů, jenž vypráví příběhy homosexuálů.

„Nemám strach o sebe. Nemohou mě šikanovat, na to mám velkou moc. Vymazat, zablokovat, deaktivovat atd. Ale beru velmi vážně, že to mohou vidět homosexuální děti, a nechci, aby si četly takové sra*ky,“ nechal se slyšet v rozsáhlém postu na Instagramu.

„Takže jdu od toho, oficiálně. Ne kvůli sociálním sítím, které mě v rozhodnutí jen utvrdily. Už prostě nechci hrát heteráky. Jejich příběhy byly vyprávěny už nesčetněkrát, pořád dokola. Už žádný Michael Scofield.“

„Pokud jste byli fanoušci seriálu a doufali v další sérii, rozumím, že jste zklamaní, a omlouvám se. Pokud máte vztek, protože jste se zamilovali do fiktivního heteráka, kterého ztvárnil gay, je to vaše věc,“ dodal.

Herce v komentářích podpořil i jeho kolega a seriálový bratr Dominic Purcell. „Byla to jízda, kámo. Naprosto chápu tvoje rozhodnutí. Jsem rád, že jsi upřednostnil své zdraví a svou pravdu, mám tě rád, brácho,“ komentoval příspěvek.

Právě Purcell v září potvrdil zvěsti, že se připravuje šestá série. První série Útěku z vězení byla odvysílána v roce 2005 a ze seriálu se stal okamžitě hit. Běžel do roku 2009 a až o celých osm let později se tvůrci vrátili s pátou sérií. Stanice Fox potvrdila výrobu šesté série v lednu 2018. Pokud se jí však diváci dočkají, nejspíš už bez Wentwortha.

Reklama

Další články

Načítám