Hlavní obsah
Článek

Máte rádi pohodlí plus originální a praktické dárky? Co třeba fotopolštářek, který lze potisknout fotkami domácích mazlíčků nebo svých blízkých podle vašeho přání? Tím ho můžete proměnit i v pěkný bytový doplněk nebo věnovat jako nevšední dárek.

Čtvercové polštářky

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.
Více

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.

Komerční sdělení

Fotopolštářky se dělají v různých tvarech, ale ten nejoblíbenější je čtvercový. V nabídce jsou na výběr dva rozměry a to 40x40cm a 55x55cm. Fotopolštářky se dodávájí včetně snímatelné výplně a jsou na zip. Určitě stojí za zmínku, že si u polštářku můžete navolit speciální výplň, například z krásně voňavých levandulí.

Srdcové polštářky

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.
Více

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.

Komerční sdělení

Pokud polštářkem plánujete obdarovat svojí drahou polovičku, ideálním pro vás bude fotopolštářek ve tvaru srdce. Je trošku složitější napasovat obdélníkovou fotku do srdcového rozměru, tak aby výřez na srdcový tvar pěkně vyšel, ale grafici mě upozornili na nedostatky a společně jsme došli k perfektnímu výsledku! Za to grafikům z e-shopu fotodeky.cz ještě jednou moc děkuji, protože nemají laxní přístup a na kvalitě fotopolštářků jim opravdu záleží.

Obdélníkové polštářky

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.
Více

Foto: IMPAR SUBLIMACE a.s.

Komerční sdělení

Na e-shopu fotodeky.cz nechybí ani obdélníkové fotopolštářky, které zde pořídíte opět ve dvou rozměrech a to 65x30cm a 50x140cm. Tomuto polštářku se časo přezdívá mazlící. Firmu Fotodeky.cz mohu opravdu vřele doporučit. Nakupuji zde již čtyři roky a kvalita tisku a materiálu je bezkonkurenční. Zde se nemusíte obávat, že by tisk po čase vybledl, jelikož mají špičkové technologie a now-how, díky kterému je tisk stále krásně sytý.

Další články

Načítám