Hlavní obsah
Článek

Olga Menzelová (46) všechny překvapila, když se jí podařilo utajit nového partnera i narození syna. S jejím současným partnerem, egyptologem Miroslavem Bártou, Olgu seznámil právě její manžel Jiří Menzel (†82). Prý tedy nešlo o nevěru.

„Vše bylo výsledkem naší dlouhodobé dohody, a právě Jiří byl ten, kdo mě s Miroslavem Bártou seznámil. Držel mě za ruku a hladil a vyslovil své přání, ať jsem hlavně šťastná,“ nechala se slyšet Menzelová.

Vdova po slavném režisérovi to ale ihned schytala na sociální síti, kde se stala terčem nevybíravých komentářů. Lidé totiž nedokázali pochopit, že si za života Menzela našla nového partnera, a ještě s ním navíc zplodila dítě. A to i přesto, že se producentka snažila vysvětlit, že Menzel se vším souhlasil a novou lásku i dítě jí moc přál.

Menzelová se s kritikou vypořádala po svém. Diskusi zavřela a zdůvodnila také proč. „Milí přátelé, moc děkuji za vaši podporu. Přišlo mi spousta krásných zpráv, které jsou pro mě živou vodou. Moc si jich vážím, stejně tak jako vás samých. Přišlo ale také spousta ošklivých a zlých zpráv a reakcí,“ nechala se slyšet vdova po oscarovém režisérovi.

„Vy, kteří máte potřebu ubližovat a být zlí a negativní, tak mě prosím nesledujte. Je to zbytečné, jen si kazíte ve své nepochybně etické čistotě náladu. Věnujte se sami sobě a svým životům. Přeji vám v tom hodně štěstí a spokojenosti a především to, aby vás a vaše blízké nikdo nehodnotil a nesoudil bez znalosti skutečné podstaty věci tak, jako si toto právo samozvaně osobujete vy. Přeji vám vše dobré a snažte se žít a ne jen přežívat v nenávisti a posuzování životů lidí, které vůbec neznáte,“ dodala Menzelová, jejíž slavný manžel zemřel na následky koronavirové nákazy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám