Hlavní obsah
Článek

Známá hollywodská herečka a bývalá manželka Brada Pitta (60) Jennifer Aniston (42) už delší dobu chodí s hercem Justinem Therouxem (40). I přesto, že už není nejmladší, zatím se jí nepoštěstilo přivézt na svět potomka. Americký časopis Star teď přišel s informací, že se jí splnil sen - prý čeká dvojčátka.

Jennifer byla nedávno zvolena nejvíc sexy ženou všech dob, žije v harmonickém vztahu, pracovní nabídky se jen hrnou, ale i přesto není úplně šťastná. V jejím životě chybí dítě.

Podle časopisu teď Aniston podstoupila léčbu na podporu plodnosti, které prý zaznamenalo úspěch. Navíc odmítá pít alkohol a její bříško se viditelně zakulacuje.

Pokud by se tato informace potvrdila, mohla by si Jennifer podat ruku se svým bývalým manželem Bradem Pittem, který se svou partnerkou Angelinou Jolie (48) kromě svých dalších dětí vychovává také dvojčata Vivienne a Knoxe.

„Není to pravda, čeká trojčata,“ řekl mluvčí herečky, který dodal, že jeho tvrzení bylo samozřejmě žertem. Zda je herečka opravdu v požehnaném stavu, ukáže jen čas. Rozhodně bychom jí to moc přáli.

Reklama

Další články

Načítám