Hlavní obsah
Článek

Dcera legendární herečky Diane Keaton (74) Dexter (25) se zasnoubila s Jordanem Whitem, s nímž randí něco málo přes rok.

Na Instagramu se pochlubila snímky, na nichž White poklekl s prstenem. „Tenhle den začal kroupami a skončil diamantem. Nemůžu uvěřit, že jsem zasnoubená,“ napsala do popisku fotografií Dexter.

Keaton se stala maminkou až po padesátce. Roční Dexter si adoptovala v roce 1996. O pět let později k ní přibrala ročního Duka (20).

Ačkoliv měla Diane vztahy s těmi nejvlivnějšími štramáky v Hollywoodu, mezi něž patřili Woody Allen, Jack Nicholson, Al Pacino nebo Sam Shepard, nikdy se nevdala ani neměla děti. Po smrti tatínka v roce 1990 však zalitovala, že potomky neměla, a rozhodla se pořídit si je sama.

Ve své knize Keaton přiznala, že nikdy nebyla zamilovaná do žádného ze svých partnerů, proto necítila potřebu se vdát nebo mít děti.

„Strávila jsem příliš mnoho času tím, že jsem si dělala starosti, jestli mě muži milují. Pak jsem zjistila, že při výchově dětí cítíte lásku v té nejlidštější podobě. Je úplně nepodmíněná," napsala o mateřství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám