Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár měsíců se zpěvačka Pavlína Ďuriačová stane maminkou. Se svým manželem Markem se na příchod miminka a roli rodičů pečlivě připravují. A protože jsou stále divadla z důvodu vládních opatření zavřená, má zpěvačka na veškeré přípravy před narozením prvorozeného syna dostatek času.

„Dětský pokojíček už máme vymalovaný, a protože jsem skoro pořád doma, tvořím výzdobu do pokojíčku v podobě obrázků,“ sdělila Super.cz zpěvačka. „Samozřejmě shromažďujeme výbavičku, řekla bych, že to nejdůležitější už máme doma,“ dozvěděli jsme se od Pavlíny s tím, že vše naštěstí stihla nakoupit před restrikcemi.

„Z nakupování pro Pavlínku se stalo rázem nakupování garderoby pro malého. Dokonce ani náušnice, na kterých obvykle ujíždím asi nejvíc, si nekoupím, a rozněžňuji se u mini košil s motýlkem, lacláčů a tak, je to legrace, zatím,“ vysvětlila nám zpěvačka změny v nákupních zvyklostech. Pavlína se svým manželem Markem nedávno oslavili 7 let od seznámení a ačkoli mají většinou na řešení problémů stejný názor, v jednom se přesto nedokázali shodnout.

„Kočárek máme vybraný, ten objednáme až tak za měsíc. Ale domluvit se s mým milovaným manželem na barvách je opravdový zážitek. Jsem skutečně zvědavá, kolikrát s kočárkem vyjede,“ dodala závěrem zpěvačka, která přijala roli v připravovaném muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám