Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desátý díl Tváře odstartovala zpěvačka a herečka známá z role Dáši ze seriálu Most! Erika Stárková (39). Porotě a divákům se předvedla jako Pink (44) s písní Raise Your Glass.

V klipu má Pink mnoho podob, kostyméři je zkombinovali a z Eriky udělali variaci na pin-up girl, drsnou výrazem, oblečenou do sportovního, ale s šátkem v hlavě a zvýrazněným dekoltem.

Největší proměnou dílu prošla Jitka Čvančarová (46), ze které se stal Elton John. Bára Basiková (61) ztvárnila Lizu Minnelli, Bořek Slezáček (56) se divákům představil jako Conchita Wurst (35), Andrea Kalousová (27) jako Dua Lipa, Jordan Haj (35) ztvárnil Jiřího Korna, Albert Černý (34) George Michaela a z Martina Schreinera se stal James Arthur.

Ten mu také vynesl vítězství. Píseň Recovery v Martinově podání zvedla ze židlí porotu i přítomné diváky. „Bylo to mimořádně dobře zazpívané a bylo to i mimořádně procítěné, za což moc děkuju,“ vysekl mu Aleš Háma poklonu.

Reklama

Další články

Načítám