Hlavní obsah
Článek

Dominika Gottová (50) odletěla do Finska vyřešit, jak to bude dál s rozvodem s finským muzikantem Timem Tolkkim, o který požádala letos v lednu přes finskou ambasádu. „Potřebuji vyřešit rodinnou záležitost, jak to celé bude dál. Proto jsem odletěla. Do Prahy se zase vrátím. Mám tam bydlení a práci,“ řekla Dominika Super.cz. Nevyloučila ale, že vše může skončit obnovením vztahu.

O tom, že se chce rozvést, mluvila Dominika Gottová už loni v listopadu. Následně k tomu začala podnikat praktické i právní kroky. Vrátila se do Česka, kde si našla práci, a kde také začátkem roku podala zmíněnou žádost. Její muž se ale jen tak nenechal odbýt a do Prahy za ní přiletěl. Dominika poté vystoupila s prohlášením, že na rozvodu trvá.

„To, že do Česka přiletěl stále ještě můj manžel, jsem neměla možnost nějak ovlivnit. Zdůrazňuji, že z mé strany stále trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze. Neplánuji s manželem bydlet, ani s ním žít,“ uvedla v únoru s tím, že Tolkkimu nabídla kamarádství.

To zřejmě přijal, protože když do Prahy přiletěl v létě, Dominika sdílela společnou fotku, k níž uvedla, že měli „pěknou přátelskou večeři“. Jak to bude dál, ukáže čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám