Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) ukázala dům, který sice budovala se svým dnes již exmanželem Jakubem Prachařem (40), ale po jejich rozvodu prošel spoustou změn. Agátě vadilo, že je hodně studený a rozhodla se ho pořádně - jak sama říká - zateplit.

"Máme tady spoustu nových kytek, nábytku, snažíme se to tady trochu zateplit. Vypadalo to tady trošku jako v hotelu, teď už ne. Je tu víc věcí," řekla Super.cz Agáta.

Je ale ráda, že dům navrhoval a celý zařídil právě její exmanžel. "Kdybych ho dělala celý sama, tak by to bylo hodně nevkusný. Takhle když byl vkusný základ, tak jsem to teď mohla trošku rozbít. Což je ideální řešení," usmívá se.

V domě má hodně zeleně, nábytek pastelových barev, polštářky... "Také pokoj Mii je hodně růžový, a největší rozdíl je zahrada. Tam mám svůj koutek. Nábytek z palet, různé lajntuchy, lampičky. Z toho mám asi největší radost," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám