Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Jánová a její přítel Vítězslav Bečka jsou spolu deset měsíců, z toho polovinu času spolu bydlí, a to ve světlém podkrovním bytě s výhledem na pražské střechy.

Na podobě bytu si hlavně Bečka mákl. „Nikdy jsem netušil, co s tím bude práce. Poprvé jsem třeba opaloval futra. Pomohl mi kamarád a zažili jsme tři dny absolutního pekla. Prach byl po celém bytě, ale futra vypadají úžasně. Nebo jsme bourali příčku a jen natahat do výtahu pytle sutin byla dřina. Teď už vím, kolik váží cihla,“ směje se dnes.

Jeho přítelkyně zase obstarávala svačiny a vypomáhala s lehčími pracemi.

Bára a Vítek se seznámili na večírku u přátel. O pět let mladší přítel herečce imponoval hlavně svým rozhledem, vtipem a také romantickou duší. Krátce poté, co spolu začali chodit, Vítek odjel do Indie, a tak si na dálku psali básničky. „I to je jeden z důvodů, proč jsem se do něj zamilovala,“ svěřila Bára.

Nešlo o jednorázovou záležitost, Vítkovy básně vydaly na knihu Intelektulení. Zatím vyšla jen v omezeném počtu, větší náklad chce pár podpořit sbírkou.

Jánová v současnosti patří k nejvýraznějším postavám seriálu Slunečná, kde hraje „mrchu“ Sylvu. V minulosti pracovala jako asistentka režie. Bečka studoval management a kromě psaní se věnuje poradenství v oblasti hotelnictví a gastronomie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám